UA-Sprotyv

Російське телебачення покаже комедійний серіал про Джо Байдена у 2025 році

Published: in Новини by .

Російський телеканал ТНТ розпочав виробництво комедійного серіалу про президента США Джо Байдена, прем'єра якого запланована наступного року.

Шоу під назвою «Прощавай» обертається навколо американського лідера, який вирушає до Росії «інкогніто», щоб з'ясувати, «чому його санкції не працюють проти росіян», йдеться у прес-релізі телеканалу TNT.

Під час візиту Байден втрачає свій паспорт і опиняється у пастці в Росії. Потім він змушений жити в багатоквартирному будинку радянських часів і працювати вчителем англійської мови, щоб накопичити гроші на покупку нового паспорта для повернення додому.

"Тим часом агенти ЦРУ відвозять до США російського пенсіонера Івановича, який дуже схожий на Байдена", – повідомляє телеканал TNT.

Прем'єра комедії про обмін тілами запланована на 2025 рік, у той же рік, коли закінчиться президентський термін Байдена.

На фотографіях, зроблених під час зйомок «Прощання», Дюжев зображений у сріблясто-сірій перуці та з перлинно-білими зубними протезами.

«Мені дуже цікаво, що вийде з нашого сміливого експерименту, і чи глядачі зможуть дізнатися мене в Байдені, а Байдена в мені», — цитує актора прес-реліз телеканалу TNT.

«Проте я можу гарантувати, що це буде добра, життєва та смішна історія», — додав Дюжев.

Comments

Leave a Reply